WHEEL + support: Molybaron Torsdag 12.12.24 FLOGGING MOLLY Fredag 19.07.24 JIREEL Torsdag 21.11.24 CARLY PEARCE hummingbird 2025 uk/eu tour Mandag 10.02.25

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

20/06-2007 Rockefeller
Rock Cinema Bar & Kino presenterer:
KORTFILMFEST 2007


Vi viser høydepunkter og prisvinnere fra Kortfilmfestivalen i Grimstad.

Foreløpig bekreftet:
One Day av Inger-Lill Persett. Stillbildedokumentar. En vanlig dag i et annerledes liv. 14 år gamle Thomas har levd som gatebarn i Nairobi. Nå er han adoptert av en familie i slummen.

Pianisten, kobbåyen og den syngende husmora av Trygve Nielsen. Animasjon. Universet er ute av balanse, og hvert menneske bor på sin egen planet. Pianisten ønsker å redde dem med rockens magiske krefter, og kobbåyen og den syngende husmora hører musikken.

Bennys gym av Lisa Marie Gamlem. Alfred (12) blir mobbet på skolen. Men en av mobberne fatter interesse for Alfreds tegneferdigheter. Det blir begynnelsen på en varmt vennskap, men et vennskap som må holdes skjult.

Kubisten av Joachim Rønning. Historien om en mann så rigid at alt firkantet tiltrekker han. En dag møter han en kvinne og oppdager at kjærlighetens form er rund. (med Espen Eckbo og Hilde Louise Asbjørnsen)

Hello World II av Trista Namo og Fell Roch, for artist Bogus Blimp. Musikkvideo. En episk reise gjennom avantgarde-bandet Bogus Blimps mørke idéverden.

Hur man gör av Kim Hiortøy, Gunilla Heilborn og Mårten Nilsson. En mann arver en kappe etter sin far. Det åpner opp for en verden han ikke visste fantes.

Naïn av Therese Jacobsen. Vinner av Norsk Filmforbunds Fagpris. Emelin blir forsøkt frelst av en kristen menighet, men hun vil ikke. Skremt rømmer hun fra fosterforeldrene og gjemmer seg i skogen.

Spandexmann av Bobbie Peers. Vinner av Norsk Filmforbunds Fagpris. Avisbudet Ben graver i fortiden og finner noe som forandrer framtiden. Filmen tar opp menneskers frykt for å bryte ut og gripe inn, selv når vi opplever urett på nært hold. Ben tar et oppgjør med dette på ekte superheltvis.

Kompisar av Magnus Mork: Vinner av Gullstolen og Kritikerprisen. Björn og Hampus flytter inn i en leilighet. De har et sterkt vennskap, men det er likevel noe som skurrer. En film om å være forelsket i sin beste venn, og om grenselandet mellom ømhet og overgrep.

Grenseland av Lowri Rees: Vinner av Terje Vigen-Prisen. Filmen skildrer livet bak låste dører på Trandum utlendingsinternat og varetektsfengsel. Den ønsker å åpne for refleksjon omkring dagens innvandringspolitikk.

Kilolirakis av Kent Jensen: Vinner av Publikumsprisen. En surrealistisk kortfilm om gruppepress og konformitet. På en nattklubb oppdager en ung mann at alle andre enn han selv kommuniserer med kun tre ord.

Janus av Linda Fagerli Sæthren, manus: Linda Fagerli Sæthren Og Siri Røhr-Staff: Vinner av Timeglasset for beste manus. Janus har mange gode historier å fortelle. Møter du han på stambaren i Oslo
er sjansene store for å få høre noen av dem. Med musikk av blant andre Janove Ottesen.

Singer/Songwriter av Janic Heen, for artist Egil Olsen: Vinner av Musikkvideoprisen. Egil Olsen sitter på gutterommet. Underveis i historien skifter omgivelsene til en scene. Dette er muligens i Egils fantasi...

Tommy av Ole Giæver: Vinner av Prix Uip og Talentprisen fra Nordisk Film. Arild (Anders Baasmo Christiansen) treffer ved en tilfeldighet Kjell (Bjørn Sundquist) midt på fjellet. Kjell er faren til Arilds tidligere klassekamerat. De har ikke sett hverandre på tjue år, og det blir nokså ubehagelig når Kjell konfronterer Arild med kontroversielle hendelser fra fortiden.

Bill. kr. 110,- selges i døra fra kl. 19.00. 18 år leg. Filmstart ca. 19.30.Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Søndag
14.04.24
HAMFERD
+ support: Monograf
Tirsdag
16.04.24
FLETCHER
In Search Of The Antidote Tour
+ support: ARXX
Onsdag
17.04.24
STRENGEPLUKK
+ support: We Met In June
Onsdag
17.04.24
Strømløst:
DELILLOS' VAKRESTE
– Ekstrakonsert
Torsdag
18.04.24
KILLER KID MOZART
with special guests: Neighbouring Sounds + Law of All
Torsdag
18.04.24
Strømløst:
DELILLOS' VAKRESTE
Fredag
19.04.24
LARS VAULAR
+ support: Martin Hazy + Pen Gutt
Fredag
19.04.24
Hyperfauna presenterer
CROCKPOT
Igubu / DJ Horseman / Ars.Dada / Dr. Roman / Solreven / Hårek
Fredag
19.04.24
THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY
+ support: Gerilja
Fredag
19.04.24
HELLSONGS
Lørdag
20.04.24
Nordic Music Celebration:
EUROVISION NIGHT
Hosted by Marte Stokstad
Lørdag
20.04.24
Nordic Music Celebration:
THE OFFICIAL AFTER PARTY
Lørdag
20.04.24
EL CUERO
+ support: The Impossible Green
Søndag
21.04.24
NOVO AMOR
Mandag
22.04.24
MAGNUM
Tirsdag
23.04.24
BARRINGTON LEVY
Onsdag
24.04.24
MELISSA HORN
Onsdag
24.04.24
BLIND CHANNEL
+ support: Ghøstkid + Rock Band From Hell
Torsdag
25.04.24
MELISSA HORN
Torsdag
25.04.24
EMERGENZA FESTIVAL 2024
Semifinale

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen