JORDAN RAKEI Søndag 15.09.24 FLOGGING MOLLY Fredag 19.07.24 CARLY PEARCE hummingbird 2025 uk/eu tour Mandag 10.02.25 JIREEL Torsdag 21.11.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster

 
Info
Praktisk info
ÅPNINGSTIDER
INNGANGER
Kart
NØDUTGANGER
ALDERSGRENSE
KONSERTVETTREGLENE
ALKOHOLVETT / RUSMIDLER
BILLETTER
AVLYST/FLYTTET KONSERT
SITTE-/STÅPLASSER
GJENGLEMT
FOTOGRAFERING
TILGJENGELIGHET
PARKERING/TRANSPORT
STILLING LEDIG

ÅPNINGSTIDER


På Rockefeller og John Dee åpner dørene hovedsakelig kl. 19.00 på hverdager og søndager, og kl. 20.00 fredag og lørdag. Sentrum Scene åpner dørene normalt kl. 19.00 hver dag. Men dette vil variere innimellom fra arrangement til arrangement. Undersøk alltid rett tidspunkt for åpningstid ved å klikke deg inn på hvert enkelt arrangement for oppdatert og riktig informasjon.

Spilletider:
Hvis ikke annet er oppgitt er utgangspunktet at support starter ca. 1 time etter døråpning. Er det ikke support går som regel artisten på ca. 1,5 time etter døråpning. NB! Dette kan variere. Det anbefales å komme i god tid før arrangementet starter da det kan bli kø.

Varighet:
De fleste konserter varer mellom 90 - 120 minutter. Ved flere band samme kveld varer konsertene vanligvis noe lengre. På hverdager og søndager forsøker vi å tilpasse show slik at publikum kan nå offentlige kommunikasjonsmidler.

Stengetid:
Alle våre scener kan holde åpent til 03.30 (servering stenger kl. 03.00), men enkelte arrangementer stenger tidligere ut fra når konserter o.l. er ferdig, og etter krav/ønske fra artister og arrangører.

-

Kontortid
Vi oppfordrer publikum til å kontakte oss på e-post post@rockefeller.no.

(Normale åpningstider:
Hverdager kl. 09.00–17.00.
Sentralbordet/resepsjonen er betjent kl. 10.00–16.00.)

-

INNGANGER


Besøksadresse dagtid (administrasjon): Rockefeller og John Dee: Badstugata 2, 2. etasje. Sentrum Scene: Arbeidersamfunnets plass 1.

Publikumsinngang Rockefeller: Mariboes gate 5B, 0183 Oslo.
Publikumsinngang Sentrum Scene: Arbeidersamfunnets plass 1, 0181 Oslo.
Publikumsinngang John Dee: Mariboes gate 5A, 0183 Oslo.
Publikumsinngang Leiligheten: Mariboes gate 3, 4. etasje, 0183 Oslo.

Kart


Klikk her for kart til Rockefeller og John Dee.
Klikk her for kart til Sentrum Scene.

-

NØDUTGANGER


Her finner du oversikten over nødutganger på Rockefeller, John Dee, Leiligheten, Club 7, Loungebar og Anno.

-

ALDERSGRENSE


Vi har 18 års aldersgrense på alle arrangementer, med mindre annet er oppgitt i program og annonser. Man MÅ være 18 år for å slippe inn på arrangementene. Vi har ingen verge-ordning, så det hjelper ikke å være i følge med personer over 18 år, selv om disse er foreldre eller foresatte.

På våre arrangementer med 18 års aldersgrense er det legitimasjonsplikt. Det sjekkes legitimasjon av alle publikummere som antas å være under 25 år. Gyldig legitimasjon er nasjonalt ID-kort, pass, førerkort eller bankkort med bilde. Digitalt førerkort er ikke gyldig legitimasjon. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker.

Misbruk av legitimasjon (falsk legitimasjon eller bruk av andres legitimasjon) vil bli politianmeldt og legitimasjon vil bli beslaglagt. Gjester med tvilsom legitimasjon må påregne å bli avvist i døren. Vennligst ha legitimasjon klar for kontroll ved ankomst til konsertstedet.

Dersom du er usikker på om din legitimasjon opprettholder disse kravene ber vi deg om å kontakte politiet.

Anbefalte aldersgrenser på konserter med fri alder:
Vi anbefaler følgende aldersgrense på matinékonsert (dagtidskonsert) med fri aldersgrense: Er du under 14 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Alle over 5 år betaler vanlig billettpris dersom ikke annet er oppgitt. Vi anbefaler følgende aldersgrense på kveldskonserter med fri aldersgrense: Er du under 16 år bør du ha følge med en edru foresatt/voksenperson over 20 år. Husk også at det kan bli sen kveld før konserten er ferdig og foresatte må vurdere om man bør la ungdom være alene i Oslo Sentrum.

Det kan forekomme høy lyd i våre lokaler, så husk å ta med hørselvern/ørepropper. Det er også mulig å få kjøpt dette i baren. På enkelte konserter deles det ut gratis ørepropper.

-

KONSERTVETTREGLENE


Norske Konsertarrangører har laget «Konsertvettreglene», hvor målet er å gi publikum en best mulig opplevelse gjennom ti enkle råd. Les mer.
-

Hva kan man ha med seg inn?
Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt ved inngang. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

-

ALKOHOLVETT / RUSMIDLER


For å kunne tilby gode konsertopplevelser for alle besøkende, og samtidig ivareta både trivsel og trygghet for både publikum og ansatte, er det nødvendig med ufravikelige rutiner. Hvis en gjest er åpenbart påvirket av alkohol, skal han/hun avvises. For nærmere informasjon, kan du lese denne oversikten - som er utviklet for å hjelpe serveringspersonell i å vurdere gjestenes grad av påvirkning:Grader av alkoholpåvirkning

• Dette er en dopfri konsertarena, og vi ber dere respektere norsk lov på dette området.
• Ved forsøk på bruk av ulovlige rusmidler vil ansatte og sikkerhetspersonell stanse dette umiddelbart.
• Takk for ditt samarbeid og vilje til trygg og god gjennomføring av konsert hos oss.

-

BILLETTER


Billetter er i forsalg via www.rockefeller.no og www.ticketmaster.no.

Har du spørsmål knyttet til din ordre eller brukerkonto hos Ticketmaster, klikk her.

---

Forhåndskjøpte billetter gjennom artist
Dersom du har forhåndskjøpt billett(er) gjennom artistens hjemmeside pleier disse å hentes i billettluka på konsertdagen. Ta med bekreftelsen du har fått på mail og legitimasjon. Billettluka åpner samtidig som dørene dersom ikke annet er oppgitt.

Billettavgift
Billettavgift tilkommer i tillegg til oppgitt billettpris. Det kan også tilkomme et ekspedisjonsgebyr per bestilling. Kjøpte billetter refunderes ikke.

OBOS-rabatt
OBOS-medlemmer får rabatt på et utvalg av våre konserter. Sjekk hver enkelt omtale for disse konsertene. Medlemskortet skal fremvises ved inngang. Max. 2 billetter per OBOS-medlem. NB! Rabatten gjelder kun for forhåndskjøpte billetter.

Gruppe- og bedriftssalg
Vi tilbyr gruppe- og bedriftssalg på alle våre konserter. Er det tid for å finne på noe gøy sammen med kunder eller ansatte? Gjør festen til en sikker suksess ved å ta med hele gjengen på konsert. Hos oss får dere de beste konsertopplevelsene, den feteste lyden, de beste bandene, show, kort sagt en festaften! Ved spørsmål eller bestilling av 10 billetter eller mer, ta kontakt med oss på telefon: 22 20 32 32 eller send en mail merket med "Gruppesalg" til post@rockefeller.no. På enkelte konserter tilbyr vi grupperabatt, ta kontakt med oss for å høre hvilke konserter dette gjelder.

Gavekort
Gavekort kjøper du HER
Gavekort fra Rockefeller kan brukes på alle arrangement på Sentrum Scene, Rockefeller og John Dee. Gavekortet er et e-gavekort som mottas på mail. Om gavekortet er en gave, kan den enkelt printes og brettes sammen til en pen folder.

-

AVLYST/FLYTTET KONSERT


Sjekk alltid at det ikke er blitt gjort noen endring mht avvikling av konserten. Dette gjelder især om du kommer langveis fra.

Arrangør forbeholder seg rett til å kunne avlyse eller flytte arrangementer. Opplysninger om dette vil bli publisert på våre nettsider og i sosiale medier. Ved avlysning av konsert må kjøpt billett refunderes innen dato som oppgis i forbindelse med avlysningen. Enkelte konserter blir ikke kansellert, men flyttet til en ny dato hvor kjøpt billett gjelder til den nye datoen. Ved refusjon blir beløpet tilbakeført til kredittkortet som ble brukt ved kjøp. OBS: Avgifter refunderes ikke! Dette må gjøres innen siste frist for refundering. Eventuelle følgeskader som følge av avlyst eller flyttet arrangement refunderes ikke. Vi åpner ikke for refundering av billetter ved endring av support. Andre regler gjelder ved force majeure, jmf kjøpsbetingelser Ticketmaster.

-

SITTE-/STÅPLASSER


På Rockefeller og John Dee er det kun ståplasser, med mindre annet er annonsert. I enkelte tilfeller vil det være et varierende antall sitteplasser uten at dette er annonsert på forhånd. For disse gjelder da først til mølla, og er ikke mulig å reservere.

På Sentrum Scene er det permanent ca. 430 unummererte sitteplasser på galleriet. Som hovedregel gjelder først til mølla for disse. I enkelte tilfeller vil et arrangement ha to billettyper, en stående og en sittende, og man har da mulighet til å kjøpe en billett som garanterer sitteplass. Noen få arrangement har kun sitteplasser. Dette vil i så fall fremgå av informasjonen om arrangementet.

-

GJENGLEMT


Vi setter pris på at du sender en e-post til post@rockefeller.no. Når du har fått svar på din henvendelse kan ev. gjenglemt hentes på hverdager mellom kl. 10.00–16.00. (inngang fra Badstugata 2).

-

FOTOGRAFERING


Det er fotoforbud på alle våre arrangementer.
Pressefotografer må på forhånd søke om fotopass til mona.varpe(@)rockefeller.no minimum 1 virkedag før show. Pressefotografkort gjelder ikke. Det tas forbehold om fotorestriksjoner fra artist. Disse vil eventuelt bli meddelt i døra ved ankomst.
Frilansere må innhente fototillatelse fra artist før de kan søke om fotopass. De må også selv sørge for å ha gyldig billett.
Studenter som ønsker å ta bilder i forbindelse med skoleoppgaver kan ikke sende søknad om dette til oss. Slike henvendelser tas via fagets lærer, som søker på vegne av sine elever.

-

TILGJENGELIGHET


Ledsagerbevis gir dessverre ikke automatisk fri adgang til våre arrangementer. Alle publikummere kan kjøpe ordinære billetter på Ticketmaster, og dersom man har spesielle behov oppfordrer vi til å ta kontakt med oss i god tid før arrangementet, så tilrettelegger vi etter behov.

Vi ber om at publikum med rullestol tar kontakt med oss per telefon eller e-post minimum 1 virkedag før show, så vi har en oversikt, og på best mulig måte kan tilrettelegge. For å sikres så god plass som mulig oppfordres publikum med rullestol til å møte opp tidlig, og gjerne når dørene åpner. NB! Det er begrenset antall plasser for rullestol på alle tre scener.

Tlf. sentralbord: 22 20 32 32
E-post: post@rockefeller.no

ROCKEFELLER

Tilgjengelighet
På Rockefeller benyttes vanlig publikumsinngang der publikum med rullestol får assistanse av husets vakter opp bakken til konsertlokalet. Det er også muligheter for å kunne bruke heis. Dette må avtales på forhånd via e-post eller telefon. Se virtuell omvisning av Rockefeller her.

Plassering av rullestoler
Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke rullestoler på noen av galleriene på Rockefeller. På en forhøyning på venstre side av konsertsalen tillates et begrenset antall manuelle rullestoler på hvert arrangement. Vakter assisterer tilgang ved hjelp av en mobil rampe til forhøyningen.

Av brannsikkerhetsmessige årsaker tillates ikke plassering av elektriske/motordrevne rullestoler på denne forhøyningen. Elektriske/motordrevne rullestoler plasseres foran scenen i salen, på høyre eller venstre side av scenen.

Toaletter
Det er et to universelt utformede toalett på Rockefeller, ett i Loungebar (sidelokalet til høyre for scenen på Rockefeller), og ett under trappen i hovedsalen. Ta kontakt med personalet for assistanse.

HC-parkering
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste HC-parkering er i Badstugaten mellom Torggata og Mariboes gate (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

JOHN DEE

Tilgjengelighet
John Dee har en universelt utformet inngang via Mariboes gate 1. Ta kontakt med vaktene i døren for assistanse for å komme inn. Ordinær publikumsinngang er som regel via «Kjøkkenet», inngang Mariboes gate 5A.

Plassering av rullestoler
På John Dee plasseres rullestoler som oftest ved siden av mikseren. Mikseren er plassert midt i lokalet og er på et høyere nivå enn området foran scenen, som gir god sikt til scenen.

Toaletter
På John Dee er det tilgang til et universelt utformet toalett på ”Kjøkkenet”. Ta kontakt med personalet for assistanse.

HC-parkering
Parkering må skje i gatene i nærheten. Nærmeste HC-parkering er i Badstugaten mellom Torggata og Mariboes gate (rundt hjørnet for publikumsinngang til Rockefeller).

SENTRUM SCENE

Tilgjengelighet
På Sentrum Scene benyttes ordinær publikumsinngang. Ta direkte kontakt med vaktene i døren ved ankomst. Det er ingen trapper eller hindringer frem til området tilpasset rullestol. Adkomsten til Sentrum Scene og nærområdet er utarbeidet i samarbeid med Norges Blindeforbund, Norges Handikapforbund, Det sentrale eldreråd og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon.

Plassering av rullestoler
En egen balkong på galleriet med plass til totalt seks rullestoler, med meget god sikt til scene og god lyd, er reservert og tilpasset rullestol ved Sentrum Scene. Vi må prioritere rullestoler framfor ledsagere på disse plassene, men vi bestreber til enhver tid å tilrettelegge ønsker og behov. Vi kan allikevel ikke love at ledsager(e) og publikum med rullestol får sitte sammen, men gjør selvfølgelig alt vi kan for å tilfredsstille og tilpasse. De som på forhånd har tatt kontakt med oss, vil gis prioritet. NB! Vi tillater ikke rullestoler i hovedsal pga. brannsikkerhet.

Toaletter
Dessverre er toalettene på Sentrum Scene kun tilgjengelig via trapper eller heis. Ta kontakt med vaktene ved hovedinngangen, som vil eskortere til et universelt utformet toalett via bakgang og heis. Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke tillate usikret transport av rullestoler i hovedtrapp i publikumsområdet.

HC-parkering
Ved Sentrum Scene er nærmeste HC-parkering i Torggata mellom Bernt Ankers gate og Badstugata. Eventuell taxi eller annen transport, henvises til samme område for av- og påstigning. Nærmeste trikkestopp er Storgata, hvor stasjon er tilpasset rullestol. Nærmeste bussholdeplass tilpasset rullestol er Hammersborggata.

-

PARKERING/TRANSPORT

Parkering
Dersom du er nødt til å benytte deg av bil, kan du klikke her for å finne nærmeste parkeringshus.

Offentlig transport
Alle våre tre scener ligger i umiddelbar nærhet til stopp for både buss, trikk, t-bane og tog. Vi oppfordrer alle våre besøkende til å reise kollektivt.

Tog: nærmeste stopp er Oslo Sentralbanestasjon.
T-bane: nærmeste stopp er Jernbanetorget, Grønland eller Stortinget.
Buss, trikk: nærmeste stopp er Storgata.

-

Fluktveier


Orienter deg om våre fluktveier. Se informasjon på huset.

-
Ta vare på hørselen din!
Det er tidvis høyt lydnivå i våre lokaler. Ørepropper er tilgjengelig i barene.

-
Hjertestarter
Vi har hjertestarter tilgjengelig.

-
Alle våre lokaler er røykfrie

-
Kalender-feed
Vi vedlikeholder en kalender-feed som gjør det mulig å hente Rockefeller og JohnDee-kalenderen direkte i applikasjoner som støtter ".ics" filer. Klikk her for detaljer.

-

STILLING LEDIG


Ledige stillinger publiseres her. For åpen søknad, vennligst send til soknad@rockefeller.no.
 
Program RF JDSS
Søndag
14.04.24
HAMFERD
+ support: Monograf
Tirsdag
16.04.24
FLETCHER
In Search Of The Antidote Tour
+ support: ARXX
Onsdag
17.04.24
STRENGEPLUKK
+ support: We Met In June
Onsdag
17.04.24
Strømløst:
DELILLOS' VAKRESTE
– Ekstrakonsert
Torsdag
18.04.24
KILLER KID MOZART
with special guests: Neighbouring Sounds + Law of All
Torsdag
18.04.24
Strømløst:
DELILLOS' VAKRESTE
Fredag
19.04.24
LARS VAULAR
+ support: Martin Hazy + Pen Gutt
Fredag
19.04.24
Hyperfauna presenterer
CROCKPOT
Igubu / DJ Horseman / Ars.Dada / Dr. Roman / Solreven / Hårek
Fredag
19.04.24
THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY
+ support: Gerilja
Fredag
19.04.24
HELLSONGS
Lørdag
20.04.24
Nordic Music Celebration:
EUROVISION NIGHT
Hosted by Marte Stokstad
Lørdag
20.04.24
Nordic Music Celebration:
THE OFFICIAL AFTER PARTY
Lørdag
20.04.24
EL CUERO
+ support: The Impossible Green
Søndag
21.04.24
NOVO AMOR
Mandag
22.04.24
MAGNUM
Tirsdag
23.04.24
BARRINGTON LEVY
Onsdag
24.04.24
MELISSA HORN
Onsdag
24.04.24
BLIND CHANNEL
+ support: Ghøstkid + Rock Band From Hell
Torsdag
25.04.24
MELISSA HORN
Torsdag
25.04.24
EMERGENZA FESTIVAL 2024
Semifinale

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen