EIVØR Søndag 10.03.19 COLTER WALL Onsdag 27.03.19 JUAN DE MARCOS AFRO-CUBAN ALL STARS – The architect of the Buena Vista Social Club Torsdag 14.03.19 FLOGGING MOLLY Mandag 04.02.19

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

4Sound

Ticketmaster

 
Info
Personvernerklæring
Personvernerklæring Auditorium AS (Rockefeller / Sentrum Scene / John Dee)

Denne personvernerklæringen gjelder for Auditorium AS, som er behandlingsansvarlig for de innsamlede personopplysningene.

Beskyttelse av ditt personvern er viktig for oss, og vi bestreber å holde all informasjon som er relatert til deg konfidensiell i overensstemmelse med denne personvernserklæringen. Som en del av det alminnelige tilbudet av tjenester fra oss, kan du frivillig gi oss informasjon om deg selv. Formålet med denne personvernserklæringen er å forklare hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan slike personopplysninger kan bli brukt, og hvordan vi beskytter dine personopplysninger og ditt personvern.

Vi svarer gjerne på spørsmål fra deg angående denne personvernserklæringen, om personopplysninger vi har lagret, og om hvordan vi bruker dem. Dersom du ønsker å korrigere, oppdatere, legge til eller fjerne opplysninger vi har om deg, vennligst ta kontakt.

Opplysningene som samles inn har til hensikt å bidra til bedre tjenester og relevant markedsføring. Ved å analysere din informasjon og hvordan du bruker våre nyhetsbrev og nettsider kan vi tilby en personlig brukeropplevelse med fokus på dine interesser og din bruk.

Det foreligger egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Auditorium AS. Ta kontakt for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles
Auditorium AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:
 E-postadresse (Dersom du har billett til et kommende arrangement hos oss* og/eller dersom det foreligger et aktivt samtykke om at du ønsker å motta relevant informasjon fra oss via e-post).
 Informasjon om din bruk av www.rockefeller.no, i form av hvilke undersider som besøkes, enhetskategori, nettleserinstillinger og IP-adresse.

Hvordan innhentes informasjon?
1. Direkte fra kunde
A: Ved billettkjøp via Ticketmaster
Auditorium AS selger alle sine billetter gjennom Ticketmaster. I den forbindelse kan vi sende deg relevant info rundt ditt kjøp. Dersom du ikke har gitt aksept for å motta informasjon fra oss slettes dataene etter endt arrangement. Hvis du har haket av at du ønsker info fra oss lagrer vi din e-postadresse i vår database.

B: Via skjema på rockefeller.no
Auditorium AS samler inn opplysninger gjennom nyhetsbrevpåmeldingsskjema på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen.

2. Informasjonskapsler på vår nettside
Du kan se og bruke våre nettsider via en datamaskin, telefon, nettbrett eller en annen enhet. Vi bruker sporingsverktøy som informasjonskapsler (cookies) og web beacons på våre nettsider for å samle inn informasjon om din bruk. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin av våre nettsider. For mer informasjon om informasjonskapsler på dette nettstedet og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, kan du klikke her.

Vi kan bruke din informasjon på følgende måter og til følgende formål
Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter, og deler heller ikke denne informasjonen med tredjeparter. Vi har databehandleravtaler med våre samarbeidspartnere som leverer nyhetsbrev og google-annonsering.

DM: A) Nødvendig informasjon om show: Vi sender samtlige kunder nødvendig informasjon som avlysning og flytting av åpningstider. B) Annen relevant info: Dersom du har gitt oss samtykke om å kunne sende deg nyhetsbrev, vil vi gi sende deg informasjon om nye lanseringer som kan anses som relevante basert på dine tidligere kjøp, samt gi deg tilgang til eksklusive forsalg til konserter du har kjøpt billetter til tidligere, og liknende arrangementer.

Nyhetsbrev: I våre nyhetsbrev får du nyhetene først, tilbud om eksklusive forsalg og tilgang på konkurranser. Dersom du melder deg av nyhetsbrevet er det automatisk sperret for at vi kan sende deg informasjon videre.

Analyse: Å overvåke og forbedre våre produkter, tjenester og nettsider. Vi analyserer informasjonen for å forbedre vår forståelse av deg og vår kundebase generelt. Vi gjør dette slik at vi kan ta bedre beslutninger om våre tjenester, reklame, produkter og innhold, basert på et mer informert bilde av hvordan våre kunder bruker våre nåværende tjenester, og for å gi deg en mer tilpasset opplevelse.

Informasjon vi kan lagre om deg

Informasjon om dine preferanser: Vi kan innhente informasjon om arrangementer du liker eller produkter du kjøper eller etterspør. Vi kan også lagre informasjon om interesser og demografiske kategorier som kan utledes fra din samhandling med oss for å gi deg en bedre service og for å gi deg mer tilpasset informasjon. Dersom du for eksempel kjøper billetter til en spesiell forestilling og mange som deltok på den samme forestillingen også kjøpt billetter til en annen konsert, kan vi sende deg informasjon om den andre konserten.

Opplysninger om bruken av nettstedet: Hvis du bruker våre nettsteder, kan vi samle informasjon om nettleseren du bruker og din IP-adresse (dette er et nummer som identifiserer en bestemt nettverksenhet på Internett og er nødvendig for at enheten skal kommunisere med nettsider).

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på vår nettside og lagres i vårt CRM-system.

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@rockefeller.no.

For å slutte å motta våre nyhetsbrev kan du følge instruksjonene i ethvert nyhetsbrev du får fra oss.

Utlevering av informasjon til tredjepart?
Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Auditorium AS kan bruke underleverandører til å levere markedstjenester. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Auditorium AS så sant det foreligger en databehandleravtale.

Rettigheter
Du har rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Auditorium AS er bundet av, og behandler dine personopplysninger i henhold til den norske personopplysningsloven, kapittel 6, § 31.
Dersom du mener at Auditorium AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon:
Telefon: 22 20 32 32
Badstugata 2
0183 Oslo

 
Program RF JDSS
Tirsdag
20.11.18
TREMONTI
+ special guest: The Raven Age
support: Disconnected
Torsdag
22.11.18
TANTARA
+ support: WYRUZ
Fredag
23.11.18
GREGORY ALAN ISAKOV
+ support: Joe Purdy
Lørdag
24.11.18
THE GOOD THE BAD AND THE ZUGLY
+ PURIFIED IN BLOOD
Mandag
26.11.18
ALLAN RAYMAN
Tirsdag
27.11.18
CITY MORGUE
Fredag
30.11.18
Vin&Rap x Linje 2 presenterer: TURAB / MAKKO MAKEBA / SMEKE REVEN / ZADEKING / KALD FLAMME + overraskelser
Søndag
02.12.18
DEER TICK
+ support: Joanna Barbera
Mandag
03.12.18
POKEY LAFARGE
+ support: Kristine Marie Aasvang
Tirsdag
04.12.18
MYRKUR
+ Support: Jo Quail
Torsdag
06.12.18
MASTA ACE
+ special guest: Marco Polo
Fredag
07.12.18
BLOW FEIRER TOM WAITS
Gjester:
Hilde Louise Asbjørnsen
KongSverre
Asbjørn Ribe
Lørdag
08.12.18
CALIBAN SESSIONS 2018
Thulsa Doom
Aasen
Frøkedal & Hårdrockfamilien
Brut Boogaloo
Sweden
Hilma Nikolaisen
The Wonderfools
Anti-Lam Front
Big Ole P & Lil’ Missy
Onsdag
12.12.18
30y Anniversary Tour
SUPERSUCKERS
play «The Evil Powers of Rock’n’Roll», new hits and old classics
Torsdag
13.12.18
ENTER SHIKARI
+ Support: Milk Teeth
Fredag
14.12.18
THE CARBURETORS
+ special guests: Nitrogods
+ vorspiel/nachspiel med Oslo Rock Dealers
Lørdag
15.12.18
SENJAHOPEN
+ support: The Cameltoes (pres. av Femme Brutal)
+ før-/etterfest på Kjøkkenet med selveste DJ Sprængt Torsk!
Onsdag
19.12.18
Julekonsert med
RONNY PØBEL
Support: Stinky Fingers
+ Pretty Uglies
Torsdag
20.12.18
ANGELO REIRA
Fredag
21.12.18
THE GOOD THE BAD & THE ZUGLY
– ekstrakonsert!
+ support: Knuste Ruter

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen