CHELSEA WOLFE + support: Kælan Mikla Søndag 16.06.24 SYNNE VO – Ekstrakonsert + support: Peg Parnevik 18 år leg. (hovedsal) - fri alder (galleri) Lørdag 05.10.24 CARLY PEARCE hummingbird 2025 uk/eu tour Mandag 10.02.25 FLOGGING MOLLY Fredag 19.07.24

Søk
Søk på www.rockefeller.no

Meny Nyhetsbrev
Meld deg på Rockefellers nyhetsmail.

Samarbeidspartnere

OBOS

Ticketmaster


 
Program << >>

Lørdag 10/06-2023 John Dee
HOUSE ROULETTE presenterer
HjertøyaFestivalen release party


Lørdag 10. juni presenterer House Roulette HjertøyaFestivalen release party, hvor 10 av Norges dyktigste DJ-er serverer fete basslinjer og groovy house-beats, kombinert med et heftig lasershow på John Dee!

Hjertøyafestivalen er en elektronisk musikkfestival som har vært arrangert i Norge siden 2016. Festivalen er kjent for sine pittoreske omgivelser og utendørs atmosfære, og har først og fremst blitt arrangert på Hjertøya nær Molde. Imidlertid har festivalen de siste årene flyttet til forskjellige steder i Norge, med 2022- og 2023-utgavene avholdt på Trevatn Velpark i Reinsvoll. Se www.hjertoyafestivalen.com for mer info.

Kveldens lineup:

Charlotte

Charlotte forelsket seg brått og brutalt i elektronisk musikk i 1997 da DJ Tiesto spilte på Blå i Oslo. Etter mange års erfaring med å lytte til musikk, begynte hun endelig å mikse i starten av 2022. Charlotte er en nykommer på DJ-fronten og kan hovedsakelig høres på Mixcloud. Hun har spilt på XR-aksjonen for miljøet i Oslo, "The Mezzanine" på Nøtterøy, Hvitsten og nå HjertøyaFestivalen. Charlotte spiller progressive house, melodic house, electronica, indie, organic, techno og mer. Hun liker å spille flytende musikk som får publikum til å smile, le og kanskje kjenne på følelser de hadde glemt litt.

Onkel Ankiba (tidligere DJ Dizzo)

Han startet å spille vinyl tidlig på 90-tallet og har fortsatt siden da. Han spiller stort sett vinyl, men de siste årene har han spilt mest digitalt. Onkel Ankiba spiller alene og som en del av DJ-duoen SåpassEllers med DJ FuseFax. Han spiller house, deep house, progressive house, indie dance, disco/funky house, techno og tech house. Han liker å spille lekent og groovy. Han har spilt på konsepter som Oddyssey, Oddyssey Tribes, Upfront, Kraftverket, Myth, Summervibes, Innimellom, Wunderbase, Club Electronic, Tapeo, Barrack, Doc's, Bortinatta m.m. Onkel Ankiba kjører også en del livestreams på Mixcloud, både alene og med SåpassEllers.

RAA

RAA fikk sin houseparty-dåp på den største raven i Norges historie på Nebb-tomten i Oslo i '91. Han var bare 16 år gammel, men forsto umiddelbart at dette var hans type musikk og kultur. To år senere kjøpte han sine første platespillere for å begynne å mikse, og har gjort det siden da. I dag spiller han med DJ-ene fra festen som reddet ham, og er resident DJ på Safari.

Granbar

Granbar har alltid elsket musikk, i et bredt spekter, fra jazzrock til hiphop. Faren hans er trommeslager og gitarist, og hans yngre bror er en svært talentfull pianist og musiker, så musikk er i blodet hans.
Du har sikkert sett ham med et headset eller øreplugger, på jakt etter ny og gammel musikk. Granbar begynte å mikse plater i 2009, og fortsatte med å produsere sitt eget materiale i 2013.
Han har spilt på steder som Sikamikaniko, Fagerborg (Lillestrøm), The Villa, Jaeger, Skyggesiden Bar, Elefant, Rockefeller, John Dee, 100 Oslo, Hjertøya, Sommerøya B2B maraton, Safari, Nomaden (Hausmania), Granbar & Friends (Hausmania) og Heimspiel (Ohral presents) i Tyskland.

Robert Solheim

Robert Solheims musikk strømmer som behagelige koblinger i hjernen, den perfekte forbindelsen mellom menneske og maskin. Robert er en produsent som har vært involvert i mange varierte og spennende samarbeidsprosjekter opp gjennom årene,
enten det er hans mørke elektroniske popgruppe The Opiates med sangerinnen Billie Ray Martin, hans Aquavit-prosjekt med den amerikanske komponisten Michael Snyder, hans Popkissed-prosjekt med den norske mezzosopranen Lill-Ann Blauenfeldt,
eller samarbeidet med Terje Saether på ulike utgivelser. Han har vært engasjert i et bredt spekter av stiler og sjangre. Likevel er det klart at kjærligheten til elektronisk musikk er en stor del av drivkraften bak produksjonene hans,
fra hans første utgivelse som Current på Origo Sound i 1997. Han driver også sitt eget plateselskap, hvor han har gitt ut mange norske så vel som internasjonale artister. Musikken hans har blitt remixet av artister som John Tejada, Swayzak, Luke Chable, Terje Saether, Dinky og Of Norway, for å nevne noen. I tillegg til å ha vært fast DJ hvor han bor i Spania de siste 18 årene, spiller han også ofte på klubber og festivaler i Spania og Norge.

Terje Saether

Terje Saether er en norsk produsent og DJ som har laget røff, mørk og groovy housemusikk siden 1999. Han har gitt ut musikk på anerkjente plateselskaper som Bedrock Records, Hope Recordings, Darkroom Dubs, Manual Music, Connaisseur, ICONYC, Evader, Bogota, AquavitBeat og flere. Han har også remixet låter for Eelke Kleijn, Lucidflow, Of Norway, Peter Pan303, Robert Solheim og Lonya. Terje elsker å leke med synth-lyder og skape deilig bass og groove. Han spiller alt fra dyp techno til følsom house, og liker det best når det er litt dystert.

Peter Pan

Peter Pan er en rampete gammel fyr som nekter å vokse opp og som ikke kan fly på magisk vis. I over 30 år har Peter Pan og vennene hans utforsket de underjordiske musikkscenene i Nord-Europa, spesielt i Oslo, Norge. Peter kjøpte sin første platespiller etter å ha sett filmen Beat Street tilbake i 1984. Det startet med hiphop, italo disco og klubbmusikk fra den tiden. Deretter ble han fascinert av Chicago house, hip house og acid-musikk. De siste tiårene har Peter Pan spilt på mange arrangementer og klubber som Hausmania, Sikamikanico, EXIT, XL, Sjokoladefabrikken, Elefant, Golden Gate (Berlin), Outback Bar (Koh Phangan), Øyhopper/Footworks (Lyngør), Hvitsten Festival og Safari, og dypest inne i skogene i Sør-Norge.

Roger F

Roger F er en legende innen elektronisk musikk i Norge og har vært DJ siden 80-tallet. Han står også bak HjertøyaFestivalen. Roger har spilt på klubber i inn- og utland, blant annet Ezzigi, Hushuaia Beach club, Albir, Benidorm, Mursia, Bulgaria, Club Void, Tiffany, Bonaparte, Brenneriet, Josefine og de fleste andre steder rundt om i Norge. Han spiller energisk melodic house/techno og progressive house-deep tech.

Eric Small

Eric Small er norsk plateselskapseier/manager for Small Records, DJ og produsent basert i Oslo. Han begynte som DJ i 1986 og spilte hiphop, funk og disco. Senere ble han fascinert av elektronisk musikk og begynte å spille house og techno i 1991. Eric spiller dypt innimellom house og techno.

Carina Helen

Carina Helen har spunnet skiver siden 2002. Musikken hennes er utpreget rytmisk. Progressive, Minimal, Deep-Tech og de dypere hypnotiske groovene dominerer musikkstilen hennes. Videre er hun fast inventar på line-ups i Oslos undergrunnsklubbscene og står bak klubbkonseptene Virus, Lovebirds og Deep Fridays. I utlandet spiller Carina blant annet i Berlin (Goldengate), Miami (WMC), Ibiza (Vakre mennesker), Barcelona (Utenfor Sonar), Italia (Rebus), Riga (Terretoria), København (Culuture Box), Bulgaria / Andorra (Horizon Festival), Kosovo og Skopje.


Bill. kr. 200,- + bill.avg. 20 år leg.
Dørene åpner kl. 18.00.

Arrangementet har 20 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Ingen vergeordning. Det sjekkes legitimasjon av alle publikummere som antas å være under 25 år. Gyldig legitimasjon er nasjonalt ID-kort, pass, bankkort med bilde eller fysisk førerkort. Digitalt førerkort er ikke gyldig legitimasjon. Foto på legitimasjon må være lett identifiserbar med bruker.


Legg til i kalender Share
Vi anbefaler også ...
 
Program RF JDSS
Onsdag
22.05.24
BLÅ MÅNE
Torsdag
23.05.24
RANDY FELTFACE
Torsdag
23.05.24
KAL-EL
+ support: Suncraft
Fredag
24.05.24
STARGAZER
+ special guest: Wildnite
Fredag
24.05.24
EDDIE GUZ PUSHING 50
The Carburetors / Chrome Division / The Cult of Destiny
Fredag
24.05.24
ÁSGEIR
Lørdag
25.05.24
Emirates FA-cupfinale:
MANCHESTER CITY – MANCHESTER UNITED
Lørdag
25.05.24
Etterfest:
TIGERSTATE RECORDS X BIGBOY
«Carl Troyes Mikroklubb»
Lørdag
25.05.24
WILD WILLY’S GANG
+ special guest: Solli
Lørdag
25.05.24
Lanseringsfest:
TIGERSTATE RECORDS x BIGBOY
Søndag
26.05.24
LIL YACHTY
The Field Trip Tour
+ support: Jean Dawson
Tirsdag
28.05.24
RAKIM
+ support
Onsdag
29.05.24
GAMMALGRASS
– Strømløst
Torsdag
30.05.24
MYLES SMITH
+ support: Calum Bowie
Fredag
31.05.24
SILENT DISCO CLUB
Fredag
31.05.24
KAFFESKÅL
med Hollund og Krogh
Fredag
31.05.24
TRUCKFIGHTERS
+ support: Bottenhavet
Lørdag
01.06.24
Champions League-finale:
BORUSSIA DORTMUND – REAL MADRID
Lørdag
01.06.24
STREETBACKBOYS x MUSIKKFEST
Søndag
02.06.24
MÍMIR&MARSDAL – Live
med Harald Eia

Design og implementasjon: JPG Jungelpatruljen